• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par traģēdiju Stambulā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.11.2003., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81270

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Latvijas Bankas noteiktie valūtas un zelta kursi šajā nedēļā (17.11.2003. - 23.11.2003.)

Vēl šajā numurā

21.11.2003., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par traģēdiju Stambulā

Latvijas Ārlietu ministrija kategoriski nosoda jebkādu vardarbību un terorismu, kā arī izsaka līdzjūtību bojāgājušo tuviniekiem un cietušajiem 20. novembra neģēlīgajos terora aktos Stambulā, Turcijā. Vardarbībai un teroram nav attaisnojuma! Tas ir skaudrs atgādinājums, ka starptautiskajai sabiedrībai vēl aktīvāk jāmeklē veidi, kā izskaust šādu necilvēcīgu aktu atkārtošanos.

Vakar, 20. novembrī, ārlietu ministre Sandra Kalniete nosūtīja vēstules Turcijas premjerministra vietniekam, ārlietu ministram Abdulaham Gilam un Lielbritānijas ārlietu ministram Džekam Strovam, kurās izteikta līdzjūtība saistībā ar vakar, 20.novembrī, Stambulā notikušajiem terora aktiem. Sprādzienos bojāgājušo vidū ir arī Lielbritānijas ģenerālkonsuls Stambulā.

Ministre uzsvērusi, ka šādi bumbu sprādzieni un cita veida vardarbība neietekmēs kopējo cīņu pret starptautisko terorismu un tajā nav pieļaujami nekādi kompromisi.

Ministre vēstulē kategoriski nosodījusi jebkāda veida terorisma izpausmes un izteikusi līdzjūtību bojāgājušo tuviniekiem.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!