• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 29. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2003., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81379

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par uzņēmējdarbības vidi

Vēl šajā numurā

26.11.2003., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 29. burtnīca

Godātie lasītāji, šī valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums devusies ar astoņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 9. oktobrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti 22. oktobrī, un divdesmit pieciem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 2. līdz 14. oktobrim. Saeima izdarījusi grozījumus likumos “Par nodokļiem un nodevām”, “Par izņēmuma stāvokli”, Sēklu aprites likumā, Obligātā militāra dienesta likumā u.c.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par karavīru militārās disciplīnas reglamentu, par dabas resursu nodokļa aprēķināšanas un maksāšanas kārtību, par valsts pamatizglītības standartu, par bīstamo ķīmisko vielu un bīstamo ķīmisko produktu lietošanas un tirdzniecības ierobežojumiem un aizliegumiem, kā arī vairākos citos. Izdoti jauni dārzeņu sēklaudzēšanas un sēklu tirdzniecības noteikumi un noteikumi par licencēto amatierzveju — makšķerēšanu. Ar nākamā gada 1. janvāri stāsies spēkā noteikumi par kārtību, kādā atlīdzināmi fizisko un juridisko personu izdevumi un zaudējumi, kas radušies, iesaistot ugunsgrēka dzēšanā vai glābšanas darbos šo personu resursus. Saskaņā ar Ieroču aprites likumu izdoti noteikumi par kārtību, kādā izsniedzama atļauja šautuvju izveidošanai, un par to darbības kārtību. Lai novērstu policijas darbinieku patvaļīgu un nepamatotu rīcību, Ministru kabinets izdevis rīkojumu “Par policijas darbinieku rīcības ierobežojumiem, apturot transportlīdzekli”.

 

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!