• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Kanādas un ES dialogu ar Latviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2003., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81481

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kopīgu sadarbību nākotnes Eiropā

Vēl šajā numurā

27.11.2003., Nr. 167

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Kanādas un ES dialogu ar Latviju

Trešdien un ceturtdien, 26. un 27. novembrī, Latvijā uzturas Kanādas valdības delegācija ar mērķi sākt Kanādas un Eiropas Savienības (ES) dialogu ar Latviju. Delegāciju vada Kanādas Ārlietu un starptautiskās tirdzniecības departamenta valsts sekretāra vietnieks Pols Dibuā.

Vizītes ietvaros notiek seminārs, kurā piedalās pārstāvji no Latvijas Ārlietu, Ekonomikas, Iekšlietu, Izglītības un zinātnes, Labklājības ministrijas, kā arī Latvijas Attīstības aģentūras. Seminārā tiek pārrunāti aktuālie jautājumi par ārlietām, divpusējām un ārējām ekonomiskajām attiecībām, tirgus un investīciju pieauguma veicināšanas iespējām, inovāciju attīstības veicināšanu, par sabiedrības tehnisko nodrošinājumu informācijas pieejamībai, darba tirgu un sociālo politiku, kā arī bērnu atbalsta, attīstības politikas, migrācijas un robežkontroles jautājumi.

Īpaši tiks akcentēti jautājumi, kas skar vīzu režīma vēlamos atvieglojumus Latvijas iedzīvotājiem, ceļojot uz Kanādu, un Latvijas un Kanādas līgums par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību. Tiks apspriests arī Kanādas starptautiskās attīstības aģentūras nozīmīgais ieguldījums, īstenojot projektus Latvijā kopš 1992. gada un sniedzot ieguldījumu Latvijas gatavībā pievienoties NATO un ES.

Delegācija viesosies arī Latvijas Saeimā un tiksies ar parlamentāriešiem.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!