• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par informācijas sistēmu savietojamības projektiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2003., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81577

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Kanādas sadarbību

Vēl šajā numurā

28.11.2003., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par informācijas sistēmu savietojamības projektiem

Līdz 2004.gada 1.maijam Valsts ieņēmumu dienestam (VID) jāpabeidz ieviest divas muitas informācijas sistēmas, kas nodrošinās Latvijas muitas darbu tiešsaistes režīmā ar ES sistēmām – Integrētā tarifa vadības sistēmu (ITVS) un Datorizēto tranzīta kontroles sistēmu (NCTS). VID jāievieš arī Pievienotās vērtības nodokļa informācijas apmaiņas sistēma (VIES) un Akcīzes preču noliktavu turētāju un reģistrēto tirgotāju informācijas apmaiņas sistēma (SEED).

Ņemot vērā šā jautājuma aktualitāti, valsts apņemšanos izpildīt ES prasību nodrošināt muitas un nodokļu informācijas sistēmu savietojamību ar ES sistēmām un sabiedrības interesi par šā uzdevuma izpildes gaitu, VID Galvenā muitas pārvalde 2. decembrī rīko informatīvo sanāksmi par muitas informācijas sistēmu projektu ieviešanas gaitu.

Sanāksmē tiks sniegta informācija par Latvijas muitas dienesta uzdevumiem saistībā ar ES paplašināšanos, muitas informācijas sistēmu – ITVS un NCTS – savietojamības projektu ieviešanas gaitu, kā arī par nodokļu informācijas sistēmu savietojamību ar ES sistēmām.

Marika Līdaka, VID Galvenās muitas pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!