• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar iedzīvotājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2003., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81585

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Latvijas Bankas noteiktie valūtas un zelta kursi šajā nedēļā (24.11.2003. - 30.11.2003.)

Vēl šajā numurā

28.11.2003., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar iedzīvotājiem

Lai pastiprinātu Ekonomikas ministrijas sadarbību ar sabiedrību un uzzinātu iedzīvotāju viedokli par dažādiem jautājumiem, ministrijas mājaslapā (www.em.gov.lv) ir izveidotas divas jaunas sadaļas – “Diskusijas” un “Aktuālais jautājums”, kur ikviens tiek laipni aicināts izteikt savas domas par izvirzītajām tēmām.

Tā kā ir apritējis gads, kopš darbu sākusi Ministru prezidenta Einara Repšes vadītā valdība un ekonomikas ministra pienākumus pilda Juris Lujāns, tiek gaidīts iedzīvotāju viedoklis par Ekonomikas ministrijas darba novērtējumu pēdējā gada laikā.

Iedzīvotāji tiek aicināti paust savu viedokli par šādām tēmām sadaļā “Diskusijas”.

* Kas būtu jāakcentē (nozare, joma, problēma), turpinot darbu pie Latvijas tautsaimniecības attīstības nākamā gada laikā?

Ir pagājis gads, kopš ekonomikas ministra pienākumus pilda Juris Lujāns. Šā gada laikā veiktas nozīmīgas pārmaiņas ministrijas struktūrā, izstrādāti vairāki nozīmīgi dokumenti, lai veicinātu tautsaimniecības straujāku attīstību un iedzīvotāju labklājības līmeņa celšanos. Ar Ekonomikas ministrijas svarīgākajiem paveiktajiem darbiem laikā no 2002.gada novembra līdz 2003.gada novembrim iespējams iepazīties sadaļā “Rīcības plāns”.

* Kam būtu jāpievērš vislielākā uzmanība (problēmas, tālākās rīcības virzieni), izstrādājot pie Latvijas Rūpniecības pamatnostādnes?

Ekonomikas ministrija ir izstrādājusi jaunas Latvijas Rūpniecības attīstības pamatnostādnes, kurās kā rūpniecības politikas ilgtermiņa mērķis tiek definēts izveidot efektīvu un konkurētspējīgu rūpniecību, kas nodrošinātu augstus un straujus tautsaimniecības tempus.

* Vai Latvijas uzņemšana par Pasaules Tūrisma organizācijas dalībvalsti veicinās straujāku tūrisma nozares attīstību mūsu valstī?

No 17. līdz 24. oktobrim Pekinā (Ķīna) notika Pasaules Tūrisma organizācijas 15.ģenerālā asambleja, kuras laikā izskatīts un akceptēts Latvijas dalības pieteikums.

Būsim pateicīgi un priecīgi saņemt ikviena iedzīvotāja domas un racionālus priekšlikumus, kas kalpos mūsu darba uzlabošanai.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!