• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par EK delegācijas vadītāja vizīti Latgalē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2003., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81653

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Japānas attiecībām

Vēl šajā numurā

02.12.2003., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par EK delegācijas vadītāja vizīti Latgalē

Šonedēļ, 2. un 3.decembrī, Eiropas Komisijas (EK) delegācijas Latvijā vadītājs Endrū Rasbašs viesosies Latgalē, kur tiksies ar pašvaldību un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, uzņēmējiem, studentiem un žurnālistiem.

E.Rasbašs apmeklēs Līvānus, Preiļus, Rēzekni, Ludzu, Goliševu un Malnavu. Vizītes laikā viņš piedalīsies mākslas un rokdarbu centra atklāšanā Līvānos un Austrumlatgales ES informācijas centra atklāšanā Rēzeknē. Centrs Līvānos izveidots ar PHARE ekonomiskās un sociālās kohēzijas projektu atbalstu.

Otrdien, 2.decembrī, E.Rasbašs tiksies ar jauniešiem, nevalstisko organizāciju pārstāvjiem un žurnālistiem Līvānos, Jaunatnes iniciatīvu atbalsta centrā “Sava kabata”, pēc tam ar Preiļu rajona un pilsētas pārstāvjiem Preiļu rajona padomes telpās.

Trešdien, 3.decembrī, E.Rasbašs apmeklēs ISPA projekta “Rēzeknes 2. vagonu parka rekonstrukcija” īstenošanas vietu Rēzeknē. EK delegācijas Latvijā vadītājam plānota diskusija ar studentiem Rēzeknes augstskolā.

E.Rasbašs piedalīsies arī Austrumlatgales ES informācijas centra atklāšanā Rēzeknes rajona padomes ēkā. Šis informācijas centrs tika izveidots PHARE mazo projektu programmas ietvaros. Pēc informācijas centra atklāšanas viņš tiksies ar mazo un vidējo uzņēmumu un profesionālās izglītības iestāžu pārstāvjiem Rēzeknes biznesa centrā.

Vēlāk E.Rasbašs Ludzas rajona padomes telpās tiksies ar Ludzas pilsētas un rajona, Balvu pilsētas un rajona pārstāvjiem, bet pēcpusdienā Goliševas pagasta padomē atbildēs uz pagasta iedzīvotāju jautājumiem.

Pēdējā tikšanās šīs vizītes laikā notiks Malnavā sadarbībā ar PHARE sociālās un ekonomiskās kohēzijas projektu “Kvalificētu automehāniķu sagatavošana pārvadājumu pakalpojumu darba tirgum Latgales reģionā”.

Pēc Letas informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!