• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vācijas Iekšlietu ministrijas dāvinājumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.12.2003., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81712

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konsultācijām jaunajiem uzņēmējiem

Vēl šajā numurā

03.12.2003., Nr. 170

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vācijas Iekšlietu ministrijas dāvinājumu

Vācijas Iekšlietu ministrija (IeM) piešķīrusi Latvijas Iekšlietu ministrijai dāvinājumu – automašīnas, aparatūru un programmatūru —, kura kopējā vērtība ir 101 900 eiro.

Dāvinājuma līgumu parakstīja Vācijas vēstnieks Latvijā Ekarts Herolds un Latvijas IeM valsts sekretāra pienākumu izpildītājs Raimonds Bluķis.

Saskaņā ar līgumu Vācijas IeM dāvina Latvijas IeM trīs automašīnas (Volkswagen Passat TDI Limousine, Vokswagen Passat TDI Variant Basis un Volkswagen Sharan TDI Basis), kuru neto vērtība ir 44 900 eiro. Automašīnas paredzēts izmantot kriminālpolicijas vajadzībām. Vācijas IeM arī dāvina Latvijas drošības iestādēm aparatūru un programmatūru, kā arī apmācību tās lietošanā, kas kopumā izmaksā 57 000 eiro.

Šis nav pirmais Vācijas IeM dāvinājums Latvijas iekšlietu dienestiem — pērnā gada februārī Drošības policijas speciālo uzdevumu vienība „Omega” saņēma Vācijas dāvināto speciālo aprīkojumu – lieljaudas laivas un niršanas aprīkojumu 70 000 eiro vērtībā. Arī iepriekš Vācija dāvinājusi Latvijas drošības iestādēm gan transportlīdzekļus, gan aprīkojumu.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!