• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.12.2003., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81737

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iepirkumi sabiedrisko pakalpojumu uzņēmumu vajadzībām

Vēl šajā numurā

04.12.2003., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas muitas reģionālā iestāde

izsludina konkursu

uz vakanto ierēdņa amatu

Ostas un lidostas daļas Lidostas MKP

muitas uzraugs/-dze (uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Galvenie pienākumi:

- veikt LR likumdošanā paredzēto muitas formalitāšu kārtošanu attiecībā pret fiziskām un juridiskām personām (preču pārbaude; muitas kravas deklarācijas, preču un transporta pavaddokumentu pārbaude un noformēšana atbilstoši spēkā esošo normatīvo aktu prasībām; preces koda atbilstības noteikšana un pārbaude; preču muitas vērtības pārbaude; muitas maksājumu aprēķina pārbaude u.c.)

Prasības pretendentiem: atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta pirmās daļas prasībām; iemaņas darbā ar datoru; vēlamas angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī; zināšanas muitas likumdošanā tiks uzskatītas par priekšrocību

Konkursa pretendenta aptaujas lapu, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un darba pieredzes aprakstu iesniegt 10 darba dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas. Konkursa pretendenta aptaujas lapu var saņemt VID Rīgas muitas reģionālās iestādes Personāla daļā Rīgā, Citadeles ielā 1, 208.kabinetā. Tālr. uzziņām 7047515 vai 7047382.

 

Konkursu rezultāti

Zemkopības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Lauksaimniecības stratēģijas departamenta Tirdzniecības nodaļas vecākās referentes amatā iecelta LĪGA BOTORE.

 

Viduslatvijas reģionālā lauksaimniecības pārvalde paziņo, ka pretendentu konkursā uz Viduslatvijas reģionālās lauksaimniecības pārvaldes atbalsta daļas vecākās referentes amatu ir uzvarējusi GUNA KUREĻONOKA.

 

Viduslatvijas reģionālā lauksaimniecības pārvalde paziņo, ka pretendentu konkursā uz Viduslatvijas reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Eiropas Savienības tiešo maksājumu daļas vecāko referenšu amatiem ir uzvarējušas ILONA BĒRZIŅA un VALENTĪNA BĒRZIŅA.

 

Viduslatvijas reģionālā lauksaimniecības pārvalde paziņo, ka pretendentu konkursā uz Viduslatvijas reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Eiropas Savienības tiešo maksājumu daļas vadītāja vietnieka amatu ir izvarējis EDGARS PODNIEKS.

 

Viduslatvijas reģionālā lauksaimniecības pārvalde paziņo, ka pretendentu konkursā uz Viduslatvijas reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Eiropas Savienības tiešo maksājumu daļas vadītājas amatu ir uzvarējusi ANNA STIEBRIŅA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!