• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vienotības un saskaņas veicināšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2003., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/81828

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts policijai un valstij ir vienlīdz sena vēsture

Vēl šajā numurā

05.12.2003., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vienotības un saskaņas veicināšanu

3.decembrī tika pasniegtas Sabiedrības vienotības balvas

IB2.JPG (19273 bytes) IB1.JPG (14308 bytes)

Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Sabiedrības vienotības balvu un prēmiju 2000 latu apmērā saņēma: Valsts prezidentes bij. padomnieks tautību jautājumos, Oļģerts Tipāns – par veiksmīgu sadarbību ar mazākumtautību nacionālajām kultūras biedrībām un par ieguldījumu integrācijas politikas veidošanā (attēlā pa kreisi: balvu pasniedz Ministru prezidenta pienākumu izpildītājs, tieslietu ministrs Aivars Aksenoks); Invalīdu sporta un rehabilitācijas klubs “Cerība” – par ieguldījumu cilvēku ar īpašām vajadzībām integrācijā un sportiska dzīvesveida veicināšanā (attēlā pa labi: rehabilitācijas kluba pārstāve).

Atzinības rakstus saņēma: Valmieras Jaunatnes centra “Vinda” Palīdzības biroja vadītāja Eva Sāre – par pašaizliedzīgu darbu ar nepilngadīgajiem likumpārkāpējiem; radioprogramma “Doma laukums” – par vienotas informācijas telpas veidošanu dažādām tautībām; Līvānu fonds “Baltā māja” – par veiksmīgu sabiedriskas organizācijas sadarbību ar mazākumtautību nacionālajām kultūras biedrībām un par ieguldījumu integrācijas politikas veidošanā; Liepājas pilsētas Karostas SO “Kultūras un informācijas centrs K@2” – par oriģinālu pieeju sabiedrības etniskās un sociālās integrācijas veicināšanā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!