• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par uzvarētājiem eseju konkursā par NATO un Latvijas drošību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2003., Nr. 178 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82188

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

17.12.2003., Nr. 178

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par uzvarētājiem eseju konkursā par NATO un Latvijas drošību

Pirmdien, 15. decembrī, Latvijas vēstnieks NATO Imants Lieģis pasniedza balvas uzvarētājiem Ārlietu ministrijas rīkotajā skolēnu eseju konkursā par NATO un Latvijas drošību. Galveno balvu 10. – 12. klašu grupā ieguva Jānis Beķeris no Iecavas vidusskolas, otro vietu – viņa skolas biedrs Jānis Čagus un trešo vietu – Vaboles vidusskolas skolniece Ilga Lazdāne. 6.–9. klašu grupā uzvarēja Indras pamatskolas sešas 8. klases skolnieces Alla Bārtule, Ilona Ļuļe, Anastasija Smertjeva, Agita Svarinska, Svetlana Šemele un Edīte Urbanoviča, kuras atsūtīja Ārlietu ministrijai kopīgu diskusijas formā uzrakstītu darbu.

Apbalvojumu saņēma arī Penkules pamatskola kā aktīvākā skola, kuras skolēni iesūtījuši visvairāk eseju. Visi konkursa dalībnieki saņēma veicināšanas balvas no Ārlietu ministrijas un NATO.

Eseju konkurss skolēniem tika rīkots Ārlietu ministrijas projekta “NATO kalendārs” ietvaros, kas ilgst no 2003. gada janvāra līdz 2004. gada maijam, kad Latvija kļūs par pilntiesīgu NATO dalībvalsti. Projekta pirmajā posmā dalībniekiem bija jāiesūta brīvā formātā veidotas esejas, aprakstot, ko jaunu viņi gada laikā ir apguvuši un uzzinājuši par NATO un Latvijas drošību.

Uz Ārlietu ministrijas aicinājumu piedalīties eseju konkursā kopumā atsaucās 184 skolēni no 32 Latvijas skolām. Projekts “NATO kalendārs” turpināsies vēl līdz 2004. gada maijam, noslēgumā aktīvākās klases saņems pārsteiguma balvas.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!