• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par lidostas "Rīga" attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.12.2003., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82334

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ar skatu mūsu valstu nākotnes attiecībās

Vēl šajā numurā

19.12.2003., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par lidostas “Rīga” attīstību

Vakar, 18. decembrī, Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers tikās ar satiksmes ministru Robertu Zīli, lai pārrunātu jautājumus par lidostas “Rīga” attīstību un iespējamo “zemo cenu” aviosabiedrību ienākšanu Latvijā.

Sarunā piedalījās arī lidostas “Rīga” prezidents Dzintars Pomers un aviosabiedrības “Air Baltic” prezidents Bertolds Fliks.

Ministru prezidenta biedrs aicināja izvērtēt iespēju mainīt lidotas cenu politiku un izstrādāt atlaižu sistēmu, kas radītu iespēju aviokompānijām uz vienādiem nosacījumiem attīstīt lidojumu tīklu un samazināt biļešu cenas. Valdībai būtu jārod iespēja investēt aviācijas nozares un Rīgas lidostas attīstībā, lai veicinātu tūristu plūsmas pieaugumu un tūrisma infrastruktūras attīstību, kas savukārt dotu nozīmīgu ieguldījumu valsts attīstībai, uzskata A.Šlesers. Tas palīdzētu īstenot vīziju par Rīgu kā starptautisku konferenču centru un lidostu “Rīga” – kā starptautisku lidojumu centru.

Lai arī Ministru prezidenta biedra un satiksmes ministra viedokļi šajā jautājumā atšķiras un sarunas gaitā vienošanās netika panākta, A.Šlesers pauda gatavību ierosināt šā jautājuma izskatīšanu Ministru kabinetā.

Ministru prezidenta biedra birojs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!