• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 32. un 33.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2003., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82448

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 3,3 miljoniem veselības aprūpei

Vēl šajā numurā

24.12.2003., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 32. un 33.burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējās valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums dodas ar pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 23.oktobrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 30.oktobra līdz 12.novembrim, un vienpadsmit Ministru kabineta noteikumiem, kas izdoti no 21. līdz 28.oktobrim. Grozījumi Administratīvo pārkāpumu kodeksā attiecas uz narkotisko un psihotropo vielu un zāļu iegādāšanos, glabāšanu un lietošanu. Ar 1.decembri stājušies spēkā grozījumi “Likumā par ostām”. Grozījumi izdarīti arī likumos “Par reglamentētajām profesijām un profesionālās kvalifikācijas atzīšanu” un “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju”.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par dabas liegumiem, par likuma “Par pievienotās vērtības nodokli” normu piemērošanas kārtību un vēl citos agrāk izdotajos tiesību aktos. Izdoti jauni noteikumi par Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu darbinieku ar speciālajām dienesta pakāpēm disciplināro reglamentu un formas tērpu un apgādes normām. Noteikumi par grūtniecības pārtraukšanas organizatorisko kārtību nosaka kārtību, kādā sievietei nodrošināmas izvēles iespējas grūtniecības pārtraukšanai, medicīnisko tehnoloģiju izmantošanai un atsāpināšanas veidam. Ar 2004. gada 1.janvāri stāsies spēkā noteikumi par svaigu augļu, ogu un dārzeņu kvalitātes un klasifikācijas prasībām. Tiem ir pieci pielikumi ar kvalitātes novērtēšanai pakļauto produktu uzskaitījumu un veidlapu paraugiem. Ar nākamā gada 1. septembri stāsies spēkā noteikumi par sporta speciālistu sertifikācijas kārtību un prasībām, kas ļauj iegūt tiesības strādāt sporta jomā. Sporta speciālista profesionālās kvalifikācijas sertifikātu izsniegs uz pieciem gadiem. Par sertifikāta atkārtotu izsniegšanu jeb resertifikāciju komisija lems, izskatot sporta speciālista pārskatu par viņa darbību un apgūtajām profesionālās pilnveides programmām.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!