• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Lībijas paziņojumu izbeigt ieroču programmas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2003., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82484

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Maskavas ietekmes atjaunošanu

Vēl šajā numurā

24.12.2003., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Lībijas paziņojumu izbeigt ieroču programmas

Ārlietu ministrija ir gandarīta par Lībijas šā gada 19.decembrī izteikto apņemšanos iznīcināt tās rīcībā esošos aizliegto masu iznīcināšanas ieroču izgatavošanai nepieciešamos materiālus un apstādināt ar šo ieroču ražošanu saistītās programmas.

Šī Lībijas apņemšanās ir pozitīvs solis starptautiskās sabiedrības centienos panākt masu iznīcināšanas ieroču neizplatīšanos, kas stiprinās mieru un stabilitāti visā reģionā.

Ārlietu ministrija cer, ka šim paziņojumam sekos konkrēti Lībijas valdības soļi, lai apstiprinātu un starptautiski pārbaudītu masu iznīcināšanas ieroču iznīcināšanu. Lībijas pievienošanās Ķīmisko ieroču aizlieguma konvencijai un Papildu protokola parakstīšana ar Starptautisko Atomenerģētikas aģentūru ir tie pasākumi, kas jāveic nekavējoties.

Ministrija atzinīgi novērtē Lielbritānijas un ASV ieguldījumu sarunās, kuru rezultātā bija iespējams panākt Lībijas brīvprātīgu atteikšanos no starptautiski aizliegtajiem masu iznīcināšanas ieročiem.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!