• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par principiem tauvas joslas reģistrācijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2003., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82488

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Latvijas Bankas noteiktie valūtas un zelta kursi šajā nedēļā (22.12.2003. - 28.12.2003.)

Vēl šajā numurā

24.12.2003., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par principiem tauvas joslas reģistrācijā

Pēc plašsaziņas līdzekļos izskanējušās informācijas par iespējamo piejūras tauvas joslas un piekrastes zonas nereģistrēšanu uz valsts vārda zemesgrāmatā ir izveidota darba grupa Zemkopības ministrijas valsts sekretāres Laimdotas Straujumas vadībā.

Pēc Zemkopības ministrijas ierosinājuma darba grupā aicināti piedalīties gan pašas ministrijas, gan Valsts zemes dienesta, gan Tieslietu un Vides ministriju speciālisti, kā arī valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” vadība. Pēc pirmās darba grupas sanāksmes ir noskaidroti problēmas risinājumā iesaistīto pušu viedokļi. Visu dienestu un ministriju pārstāvji vienojušies par pamatpozīciju – šobrīd VAS “Latvijas valsts meži” apsaimniekošanā esošās piejūras teritorijas, ieskaitot tauvas joslu un pludmali, ir valsts īpašums, kas nav pakļaujams nekādām manipulācijām ar īpašumiem. Tāpat visas puses nonāca pie kopsaucēja par to, ka tauvas josla ir uzskatāma par īpašuma sastāvdaļu ar apgrūtinājumiem un reģistrējama zemesgrāmatā uz valsts vārda.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!