• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aptieku pieejamību cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.12.2003., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82490

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par plānotajām izmaiņām Latvijas pensiju politikā

Vēl šajā numurā

24.12.2003., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aptieku pieejamību cilvēkiem ar kustību traucējumiem

Invalīdu un viņu draugu apvienības “Apeirons”, Veselības ministrijas Farmācijas departamenta un Valsts farmācijas inspekcijas rīkotajā akcijā noskaidrojies, ka 50 procenti no pārbaudītajām aptiekām, kuras sākušas darbu vai pagarinājušas licenci pēc šā gada 1.jūlija, ir pieejamas cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Pārējās aptiekās ir konstatētas dažādas pieejamības problēmas. Valsts farmācijas inspekcija šīm aptiekām ir sastādījusi aktu par atklātajiem pārkāpumiem, kā arī pieprasījusi līdz 2004.gada 5.janvārim iesniegt dokumentus, kas apliecinātu publisko telpu atbilstību būvnormatīvu prasībām. Pēc informācijas un Valsts farmācijas inspekcijas ziņojuma saņemšanas šis jautājums tiks izskatīts Farmaceitiskās darbības licencēšanas komisijā, uzdodot novērst konstatētos trūkumus. Ja trūkumi noteiktajā laikā netiks novērsti, varētu izskatīt attiecīgās aptieku licences apturēšanu.

Akcija turpināsies arī nākamnedēļ, lai varētu pārbaudīt visas aptiekas, kas savu darbību sākušas vai atjaunojušas licenci pēc šā gada 1.jūlija.

Veselības ministrijas Komunikāciju nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!