• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 6. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.01.2004., Nr. 1 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82671

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Savā tautā. Sāpēs, sapņos, dzīvībā

Vēl šajā numurā

06.01.2004., Nr. 1

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 6. janvārī

Ministru kabinets kārtējā sēdē izskata Latvijas nacionālo pozīciju Eiropas Savienības Lauksaimniecības un zivsaimniecības ministru padomes 2004.gada 8.janvāra sanāksmē izskatāmajos jautājumos, izskata Ministru kabineta Komitejā akceptētos tiesību aktu projektus un citus jautājumus.

*

Liepājā viesojas Helsingborgas (Zviedrija) domes priekšsēdētāja Anna Arleklo, pašvaldības un Lūcijas komitejas pārstāvji, lai tiktos ar Liepājas domes vadību, aplūkotu par Helsingborgas Lūcijas komitejas dāvinātajiem līdzekļiem paveiktos darbus un apspriestos par turpmākiem projektiem.

*

Beidzas piedāvājumu iesniegšanas termiņš Vides ministrijas izsludinātajam konkursam par tiesībām apsaimniekot bīstamo atkritumu novietni Dobeles rajona Auru pagasta Gardenē.

*

Rīgas Sv.Jāņa baznīcā notiek Zvaigznes dienas dievkalpojums, kurā piedalās Rīgas un Jūrmalas apkaimes akcijā “Labā zvaigzne” nosauktie labdari. Dievkalpojumu notur Latvijas tradicionālo kristīgo konfesiju pārstāvji, tajā muzicē jauktais koris “Mūza” Didža Kauliņa un Gunta Cimiņa vadībā. Pēc dievkalpojuma Rātslaukumā tiek izveidota un iedegta simboliska zvaigzne.

*

Zemkopības ministrijā paredzēta informatīva sanāksme pagastu un novadu lauksaimniecības konsultantiem vai speciālistiem, kas atbildīgi par uzņēmējdarbības atbalsta jautājumiem pašvaldībā. Sanāksmes darba kārtībā ir jautājumi par 2004.gada valsts subsīdiju nolikumu, kā arī par dokumentu sagatavošanu Eiropas Savienības finansējuma pieteikšanai.

*

Dailes teātra telpās grāmatu apgāds “Madris” rīko Gunnara Treimaņa grāmatas par aktrisi Rēziju Kalniņu “Rēzij, kas tu esi?” atvēršanas svētkus.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!