• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 9.janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.01.2004., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82904

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Bērni dzims par rītdienu pārliecinātās ģimenēs

Vēl šajā numurā

09.01.2004., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 9.janvārī

Turpinās Valsts prezidentes Vairas Vīķes–Freibergas darba vizīte Berlīnē, Vācijā.

Viesnīcas “Radisson SAS Daugava” telpās norisinās Baltijas valstu seminārs par aizsardzības stratēģijas jautājumiem “Aizsardzība Baltijas valstīs – 10 gadi nākotnē”. Semināru rīko Lielbritānijas vēstniecība Latvijā, tajā piedalās aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis un Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Edgars Rinkēvičs, AM amatpersonas, Baltijas valstu, Lielbritānijas, Somijas valstu parlamentu deputāti un aizsardzības politikas veidotāji, kā arī NATO struktūru amatpersonas.

Valkas rajona Ērģemes pagasta “Valžkalnos” labklājības ministre Dagnija Staķe piedalās sociālā dzīvokļu nama atklāšanā.

Dobeles kultūras namā risinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Kultūras ministre Inguna Rībena un Kultūras ministrijas valsts sekretārs Daniels Pavļuts tiekas ar Latvijas Kinematogrāfistu savienības un Latvijas Kinoproducentu asociācijas pārstāvjiem, lai pārrunātu filmu mākslas nozares nākotni.

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas vadītājs Juris Dambis, vadītāja vietnieki Jānis Lejnieks un Jānis Asaris tiekas ar Cesvaines pašvaldības pārstāvjiem, lai runātu par Cesvaines pils atjaunošanas gaitu.

Ventspils domē plānota Ventspils domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga tikšanās ar Vides ministrijas vadības pārstāvi, lai pārrunātu jautājumu par mazuta izmantošanu apkurei Latvijā pēc 1.maija, kad atbilstoši Eiropas Savienības direktīvām par šķidro kurināmo varēs izmantot tikai mazutu, kurā sēra saturs nepārsniegs 1%.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!