• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Beigusies priekšreģistrācija tiešo maksājumu saņemšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.01.2004., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82907

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

LTV ģenerāldirektors tiks izvēlēts konkursa kārtībā

Vēl šajā numurā

09.01.2004., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Beigusies priekšreģistrācija tiešo maksājumu saņemšanai

Lauku atbalsta dienesta (LAD) reģionālajās pārvaldēs noslēgusies Eiropas Savienības (ES) potenciālo atbalsta saņēmēju priekšreģistrācija, kas ir pirmais posms ES tiešo maksājumu saņemšanai 2004.gadā. Pēc LAD apkopotās informācijas, ES tiešajiem maksājumiem līdz 2003.gada beigām pieteicies 80 421 pretendents.

ES tiešos maksājumus lauksaimnieks saņems, pamatojoties uz speciālu pieteikumu un lauku bloka karti. Paredzēts, ka LAD lauku bloku kartes sagatavos aptuveni triju mēnešu laikā. Pēc tam atbalsta pretendentam tajā LAD reģionālajā nodaļā, kur viņš veica priekšreģistrāciju, jāsaņem šī karte, kā arī pieteikuma veidlapa un instrukcija-rokasgrāmata. Tajā būs norādīta pieteikuma aizpildīšanas kārtība. Atbalsta pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2004.gada 20.maijs. Līdz tam visiem tiešo maksājumu saņemšanai nepieciešamajiem dokumentiem ir jābūt LAD reģionālajās pārvaldēs.
Ja kāds vēl nav pieteicies tiešo maksājumu saņemšanai, to vēl iespējams izdarīt LAD reģionālajā pārvaldē. Tiesa, šiem lauksaimniekiem ir jārēķinās ar lielāku laika patēriņu formalitāšu kārtošanā, jo LAD darbinieki tuvākajā laikā sāks laikus priekšreģistrēto klientu bloku karšu sagatavošanu. Tāpat tiem, kuri laikā neveica priekšreģistrāciju, lauku bloku kartes tiks sagatavotas tikai pēc tam, kad būs pabeigts darbs pie noteiktajā laikā priekšreģistrēto lauksaimnieku bloku kartēm.

Pēc Zemkopības ministrijas informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!