• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
LTV ģenerāldirektors tiks izvēlēts konkursa kārtībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.01.2004., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/82909

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Mijiedarbība"

Vēl šajā numurā

09.01.2004., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

LTV ģenerāldirektors tiks izvēlēts konkursa kārtībā

NRTP.JPG (28156 bytes)
Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariāta vadītāja Solvita Štrausa, NRTP locekļi Juris Andris Ķēniņš, Juris Aleks Ancāns, Imants Rākins un Aivars Berķis padomes sēdē 8.janvārī
Foto: Elmārs Rudzītis, A.F.I.

Vakar, 8.janvārī, Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) sēdē tika nolemts, ka Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektors tiks izvēlēts konkursa kārtībā. Tas nozīmē, ka par LTV ģenerāldirektoru bez konkursa netiks iecelts pašreizējā LTV vadītāja Ulda Gravas izvēlētais SIA “Labvakar” direktors Edgars Kots.
NRTP priekšsēdētājs Imants Rākins norādīja, ka nākamnedēļ, 15.janvārī, padome izstrādās konkursa nolikumu, kas būšot atšķirīgs no iepriekšējā konkursa nolikuma, tomēr tiks saglabāta prasība par augstāko izglītību. I. Rākins pieļāva, ka tiks izveidots kritēriju kopums, kurus summējot, izvēlēsies optimālo variantu. Tas nozīmē, ka konkursā varētu piedalīties arī E. Kots, jo NRTP priekšsēdētājs pieļāva, ka LTV var vadīt arī cilvēks bez augstākās izglītības.
Konkurss uz LTV ģenerāldirektora amatu varētu tikt izsludināts februāra sākumā, bet LTV vadītājs izvēlēts pēc apmēram diviem mēnešiem. Līdz tam LTV ir nepieciešams ģenerāldirektora vietas izpildītājs. Kā ziņots, Grava amatu televīzijā plāno pamest 16.janvārī. Par ģenerāldirektora pienākumu izpildītāju lems nākamajā NRTP sēdē 15.janvārī. Šobrīd konkrēti kandidāti šim postenim neesot izvirzīti, taču padome pieļauj, ka par ģenerāldirektora vietas izpildītāju varētu iecelt gan Kotu, gan kādu citu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!