• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Māksla mudina domāt par zemi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.2004., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83049

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valdība atbalsta jauno lauksaimniecības likumu

Vēl šajā numurā

14.01.2004., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Māksla mudina domāt par zemi

Pedvāles Brīvdabas mākslas muzejs izsludinājis akciju, performanču un brīvdabas mākslas objektu izstādes priekšlikumu konkursu šā gada sezonai “Teritorija”.
Sezonas iecere ir meklēt, atklāt un apdzīvot zemi gan kā dzīvības procesus uzturošu augsni, gan fiziskās un garīgās eksistences telpu, pārvēršot to radošas domas teritorijā. Mākslinieki aicināti veidot darbus, gan izmantojot zemi kā izejmateriālu mākslas darbu radīšanai, gan atklājot ar zemes elementu saistītos spēkus un tēlus visās to tiešajās un netiešajās izpausmēs, lietojot dažādu mākslas nozaru iespējas.
Pedvāles Brīvdabas mākslas muzejā sācies projekta “Pasaules pirmelementi – uguns, ūdens, gaiss, zeme” noslēdzošais gads. Šā gada radošā tēma ir zeme, un sezonas nosaukums – “Teritorija”. Zeme reizē ir dabas un cilvēku eksistences pamats un arī viela, ar kuru dzīvība barojas tāpat kā ar gaisu, ūdeni un uguns siltumu. Zeme ir arī augsne, kurā sākas un beidzas dzīvības procesi. Zeme ir apdzīvota vieta, telpa, kurā katra radība – cilvēks, dzīvnieks, putns – iezīmē savas eksistencei nepieciešamās robežas.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!