• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vakar, 14. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.01.2004., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83107

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesības palikt dzīvam

Vēl šajā numurā

15.01.2004., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vakar, 14. janvārī,

parakstīts nodomu protokols

Trešdien, 14.janvārī, Latvijas vēstnieks Vācijā Mārtiņš Virsis Brēmenē piedalījās svinīgā ceremonijā par godu trīspusēja nodomu protokola (“Letter of Intent”) parakstīšanai starp Brēmeni, Gdaņsku un Rīgu par sadarbību sakarā ar Brēmenes pilsētas pieteikumu 2010.gada Eiropas Kultūras galvaspilsētas statusam.

Nodomu protokolu parakstīja Brīvās hanzas pilsētas Brēmenes Senāta prezidents un birģermeistars Dr. Hennings Šerfs, Gdaņskas pilsētas mērs Pāvels Adamovičs un Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs.
Nodomu protokols paredz Brēmenes un sadraudzības pilsētu Gdaņskas un Rīgas kopīgas saistības kultūrā un mākslā, tajā skaitā veidojot pilsētu ciešāku sadarbību informācijas apmaiņā un padziļinātā sadarbībā kultūras jomā, sniedzot atbalstu jauniem māksliniekiem un inovatīviem mākslas projektiem, kā arī kultūras darbinieku pieredzes apmaiņā un kvalifikācijas paaugstināšanā.
Protokola pamatā ir arī vienošanās sniegt savstarpēju atbalstu Rīgai 2014.gadā un Gdaņskai 2016.gadā, pretendējot uz Eiropas Kultūras metropoles godu.

Ārlietu ministrijas preses centrs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!