• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 15. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.01.2004., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83108

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzticamākie Latvijas policisti

Vēl šajā numurā

15.01.2004., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 15. janvārī


Labklājības ministre Dagnija Staķe uzturas vizītē Īrijā, kur piedalās neformālā nodarbinātības un sociālo lietu ministru apspriedē.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze Berlīnē starptautiskās izstādes “Zaļā nedēļa” ietvaros tiekas ar Vācija Federatīvās Republikas patērētāju aizsardzības, pārtikas un lauksaimniecības federālo ministri Renāti Kīnasti.

Veselības ministre Ingrīda Circene tiekas ar Latvijas Pensionāru federācijas pārstāvjiem, lai pārrunātu aktualitātes veselības aprūpē.

Kultūras ministre Inguna Rībena un Kultūras ministrijas valsts sekretāra vietnieks Uldis Lielpēters tiekas ar Latvijas Valsts arhīva darbiniekiem.

Jelgavas kultūras nama mazajā zālē notiek svinīgs pasākums, kura laikā tiek godināts 61 Zemgales labdaris, kas izvirzīts labdarības atbalsta akcijā “Labā zvaigzne”.

Rīgas domes Vidzemes priekšpilsētas konferenču zālē Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Kreituss, Rīgas domes Komunālo un dzīvokļu jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Karpovičs, Sociālās pārvaldes priekšniece Anita Gaigala un Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors Jāzeps Kozurs tiekas ar Vidzemes priekšpilsētas iedzīvotājiem, lai pārrunātu pilsētas attīstības plānus 2004.gadā.

Alūksnes rajona padomes lielajā zālē un Balvu pilsētas kultūras namā norisinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Jūrmalā notiek Kultūras ministrijas darbinieku seminārs par Latvijas kultūrpolitikas mērķiem un to sistemātisku īstenošanu.

Pēc LETA informācijas

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!