• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
- Ārlietu ministre, tiekoties ar jauno Ukrainas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.01.2004., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83112

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Vēl šajā numurā

15.01.2004., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Diplomātija

— Ārlietu ministre, tiekoties ar jauno Ukrainas vēstnieku

Vakar, 14.janvārī, ārlietu ministre Sandra Kalniete tikās ar Ukrainas vēstnieku Latvijā Mironu Jankivu, kurš bija ieradies akreditācijas vizītē. Sarunas sākumā ārlietu ministre izteica gandarījumu par līdzšinējām Latvijas un Ukrainas attiecībām un pateicās par Ukrainas atbalstu Latvijas ārpolitiskajiem mērķiem. Ministre apliecināja, ka pēc iestāšanās Eiropas Savienībā un NATO Latvija turpinās sadarbību ar Ukrainu, saglabājot līdzšinējās un izmantojot jaunas iespējas, kā arī ir gatava piedāvāt savu pieredzi un palīdzību. Latvija arī atbalsta Ukrainas virzību uz Pasaules tirdzniecības organizāciju.
Arī Ukrainas vēstnieks augstu novērtēja Ukrainas un Latvijas attiecības. Kā svarīgākos uzdevumus, strādājot Latvijā, vēstnieks Mirons Jankivs nosauca starpvalstu vizīšu un ekonomiskās sadarbības veicināšanu, likumdošanas bāzes un strarpparlamentāro kontaktu attīstību, sadarbības veicināšanu militārajā un citās jomās.

 

Ārlietu ministrijas preses centrs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!