• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 16. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.01.2004., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83174

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valstī pieaudzis bezdarba līmenis

Vēl šajā numurā

16.01.2004., Nr. 8

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 16. janvārī

Ārlietu ministre Sandra Kalniete darba vizītē apmeklē Gruziju. Vizītes laikā ministrei paredzētas tikšanās ar Gruzijas amatpersonām – prezidenta pienākumu izpildītāju Nino Burdžanadzi, ievēlēto prezidentu Mihailu Saakašvili, ārlietu ministru Tedo Džaparidzi, valsts ministru Zurabu Žvania, Nacionālās drošības padomes sekretāra pienākumu izpildītāju Džemalu Gahokidzi, kā arī ar Gruzijā akreditētajiem ārvalstu diplomātiskā korpusa pārstāvjiem.

Labklājības ministre Dagnija Staķe uzturas vizītē Īrijā, kur piedalās neformālā nodarbinātības un sociālo lietu ministru apspriedē.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns tiekas ar Latvijas Attīstības aģentūras vadību.

Kultūras ministre Inguna Rībena un Kultūras ministrijas valsts sekretāra vietnieks Uldis Lielpēters iepazīstas ar Valsts kultūrizglītības centra darbu.

Tallinā notiek desmit Baltijas jūras valstu policijas vadītāju konference, kurā apspriež cīņu pret narkotiku kontrabandu, automašīnu zādzību, nelegālo imigrāciju un cilvēku kontrabandu. Sanāksmē piedalās policijas vadītāji no 10 valstīm – Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Zviedrijas, Vācijas, Somijas, Dānijas un Krievijas.

Ķīpsalas izstāžu hallē norisinās 5.reģionālā tehnisko sporta veidu izstāde “Motoru sports 2004”.

Viesnīcā “Rolands” norisinās Baltijas un Ziemeļvalstu augu aizsardzības dienestu vadītāju tikšanās “European and Mediterranean Plant Protection Organization (EPPO) in future”, kurā runā par Eiropas un Vidusjūras organizācijas (EPPO) turpmāko darbību un lomu augu aizsardzības jomā.

Notiek tikšanās ar Eiropas Savienības “Sokrates” projekta “Uz procesu orientētā apmācība pirmsskolā un sākumskolā” dalībvalstu pārstāvjiem. Projekta dalībvalstu pārstāvju tikšanos Latvijā koordinē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Psiholoģijas, sociālās un speciālās pedagoģijas nodaļas speciālisti.

Sabiedriskās politikas centra “Providus” telpās notiek diskusija par to, kādai vajadzētu būt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) padomei, lai tā vadītāja rokās nekoncentrētos vara, bet vienlaikus nodrošinātu pilnvērtīgu vadītāja atbildību par iestādes darbu.

Līvānu novada kultūras centrā norisinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

“Lido” atpūtas centrā notiek Pasaules dabas fonda un Latvijas Makšķernieku asociācijas rīkotās savvaļas lašu aizsardzības kampaņas “Lašiem būt” noslēguma pasākums, kurā tiek izteikta pateicība aktīvākajiem akcijas dalībniekiem un sniegta informācija par savvaļas lašu aizsardzības kampaņas rezultātiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!