• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 36. un 37. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2004., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83226

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts galvenā pārtikas un veterinārā inspektora rīkojums Nr.12

Par importa aizliegumu no Japānas

Vēl šajā numurā

20.01.2004., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 36. un 37. burtnīca

Godātie lasītāji, šīs valsts normatīvo tiesību aktu burtnīcas pie Jums devušās ar trīsdesmit pieciem likumiem, kas Saeimā pieņemti 20. novembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 27. novembra līdz 11. decembrim, un divdesmit deviņiem Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 11. līdz 25. novembrim. Saeima ratificējusi vairākus starptautiskos līgumus un pieņēmusi likumus par agrāk noslēgto brīvās tirdzniecības līgumu denonsēšanu sakarā ar gaidāmo Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā. Grozījumi izdarīti likumos “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju”, “Par dabas resursu nodokli”, “Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām”, “Par uzņēmumu gada pārskatiem” un vairākos citos. Pieņemts jaunais Finanšu instrumentu tirgus likums un jaunais Meliorācijas likums.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par meža reproduktīvo materiālu, par biešu sēklaudzēšanu un sēklu tirdzniecību un par zvejas produktu ievešanu un izvešanu no Latvijas. Saskaņā ar likumu “Par autoceļiem” izdoti noteikumi par autotransporta gada nobraukuma uzskaites kārtību. Uzskaite tiks veikta valsts un pašvaldību autoceļu tīklā ārpus apdzīvotām vietām, lai noteiktu vidējo satiksmes intensitāti katrai autotransporta kategorijai un aprēķinātu gada nobraukumu. Noteikumiem par invaliditātes ekspertīzes kārtību ir divi pielikumi. Pirmajā pielikumā uzskaitītas slimības un anatomiskie defekti, kuru gadījumā var veikt atkārtotu ekspertīzi bez personas klātbūtnes, bet otrajā — medicīniskās indikācijas invaliditātes noteikšanai bērniem līdz 16 gadu vecumam. Saskaņā ar Veterinārmedicīnas likumu izdoti noteikumi par transmisīvo sūkļveida encefalopātiju profilaksi un apkarošanu. Tie attiecas uz mājas atgremotājdzīvnieku (govju, aitu, kazu) ganāmpulkiem un no šiem dzīvniekiem iegūtajiem pārtikas produktiem, kā arī uz dzīvnieku barības ražošanu. Izdarīti grozījumi vairākos agrāk izdotos noteikumos.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!