• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas uzņēmēji, piedaloties starptautiskajā izstādē Berlīnē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2004., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83246

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente, rīkojot pieņemšanu ārvalstu diplomātiem

Vēl šajā numurā

20.01.2004., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Latvijas uzņēmēji, piedaloties starptautiskajā izstādē Berlīnē

No 16. līdz 25. janvārim Berlīnē norisinās izstāde “Starptautiskā zaļā nedēļa” – lielākā lauksaimniecības, pārtikas rūpniecības un dārzkopības izstāde Vācijā. Pēc vairāku gadu pārtraukuma Latvija izstādē piedalās ar nacionālo stendu. Tā izveide atbalstīta no Zemkopības ministrijas valsts atbalsta līdzekļiem.
Latvijas stendā pārstāvēti vairāki pārtikas uzņēmumi: “Lido”, SIA “Dikk”, zemnieku saimniecība “Ozoliņi”, SIA “Anion”, SIA “Lāči”, zemnieku saimniecība “Veclaicēni”, SIA “Velte L”. Apvienība “Lauku ceļotājs” izstādes apmeklētājus iepazīstinās ar tūrisma iespējām Latvijā.
Latvijas oficiālo delegāciju izstādē vada zemkopības ministrs Mārtiņš Roze. Ceturtdien, 15. janvārī, ministrs tikās ar Vācijas patērētāju aizsardzības ministri Renāti Kīnasti. Apspriesta iespēja ministrei ierasties vizītē Latvijā. Piektdien, 16. janvārī, Renāte Kīnaste un Berlīnes birģermeistars Klauss Vovereits apmeklēja Latvijas stendu.
Pateicoties vairāk nekā desmit gadus ilgstošai Brandenburgas Lauksaimniecības, lauku vides un reģionālās attīstības ministrijas un Latvijas Zemkopības ministrijas sadarbībai, arī Brandenburgas izstāžu zālē pārstāvēti uzņēmumi no Latvijas.
Pēc Brandenburgas ministrijas ielūguma izstādē piedalās četri uzņēmumi ar Latvijas produkciju – dzērvenēm pūdercukurā, maizes izstrādājumiem, dzintara izstrādājumiem un koka rotaļlietām. Latvijas uzņēmēju dalību Brandenburgas izstāžu zālē organizē Liepājas Uzņēmējdarbības atbalsta centrs sadarbībā ar Brandenburgas un Baltijas Tautsaimniecības biroju.

Ārlietu ministrijas preses centrs

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!