• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Briselē būs Veselības ministrijas atašejs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2004., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83258

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Eiropas komanda" informēs par ES

Vēl šajā numurā

20.01.2004., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Briselē būs Veselības ministrijas atašejs

VELINA.PNG (100429 bytes)
Veselības ministrijas atašeja Signe Vēliņa
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Pagājušās nedēļas beigās darbu Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā sāka Veselības ministrijas atašeja Signe Vēliņa. Līdz šim S.Vēliņa strādāja par Veselības ministrijas Sabiedrības veselības departamenta Veselības veicināšanas un vides veselības nodaļas vadītāju.
Pagājušā gada rudenī Veselības ministrija izsludināja konkursu uz ministrijas atašeja amatu. Pieteicās divi pretendenti, un konkursa komisija nolēma konkursu slēgt bez rezultātiem, jo abas kandidatūras neatbilda izvirzītajām prasībām.
Tā kā atašejam jābūt nozares ekspertam, kandidatūra tika meklēta starp ministrijas darbiniekiem. Par piemērotāko atašeja amatam tika izvēlēta Signe Vēliņa, ņemot vērā viņas zināšanas par veselības aprūpes nozari, izglītību, valodu prasmi un izpratni par valstī notiekošajiem procesiem saistībā ar veselības iestādēm, kā arī līdz šim veiksmīgo sadarbību ar starptautiskajām organizācijām.
Signe Vēliņa veselības aprūpes jomā darbojas kopš 1994.gada, kad kļuva par Labklājības ministrijas Vides veselības departamenta Vides veselības politikas nodaļas vadītāju, vēlāk par Vides veselības departamenta direktora vietnieci, bet kopš Veselības ministrijas izveidošanas S.Vēliņa strādāja par Veselības ministrijas Sabiedrības veselības departamenta Veselības veicināšanas un vides veselības nodaļas vadītāju. S.Vēliņa beigusi Rīgas Medicīnas institūta Pediatrijas fakultāti, maģistra grādu ieguvusi Eiropas pēcdiploma kursā vides menedžmentā Amsterdamā.
Līdzšinējam Signes Vēliņas amatam Veselības ministrija izsludinājusi konkursu.

Zaiga Barvida,
Veselības ministrijas preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!