• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NATO mājaslapā - sadaļa par Latviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.2004., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83260

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Palielinājies izsniegto pasu skaits

Vēl šajā numurā

20.01.2004., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NATO mājaslapā – sadaļa par Latviju

NATO1.PNG (19196 bytes)Kopš 16.janvāra NATO mājaslapā var iepazīties ar speciālu sadaļu par Latviju. Tā izveidota, lai informētu starptautisko sabiedrību par NATO lielāko paplašināšanās procesu un iepazīstinātu ar nākamajām dalībvalstīm.

NATO mājaslapas projekts aizsākts pērn decembrī, un katru mēnesi tajā tiek prezentēta kāda no septiņām nākamajām NATO dalībvalstīm. Latvija ir trešā, par kuru izveidota speciāla sadaļa. Iepriekš mājaslapā prezentētas Bulgārija un Igaunija. Sadaļā par Latviju http://www.nato.int/invitees2004/latvia.htm) var atrast vispārēju informāciju par Latviju, NATO un mūsu valsts sadarbības hronoloģiju, videointerviju ar Latvijas vēstnieku NATO Imantu Lieģi, kā arī aprakstu par Latvijas ieguldījumu NATO. Tajā ievietots arī Ārlietu ministrijas izdotais mācību palīglīdzeklis “NATO un Latvijas drošība”, kuru sarakstījis Limbažu 1.vidusskolas skolotājs Uldis Umulis. Interesanta satura sastāvdaļa – Latvijas skolēnu esejas, kuras uzvarēja nesen rīkotajā Ārlietu ministrijas eseju konkursā skolēniem par NATO un Latvijas drošību.
Mājaslapas projekts ilgs līdz NATO dalībvalstu galotņu sanāksmei Stambulā šā gada jūnija beigās, kad Latvija un pārējās aliansē uzaicinātās valstis pirmo reizi piedalīsies Ziemeļatlantijas Padomes sēdē kā pilntiesīgas NATO dalībvalstis.

Pēc Ārlietu ministrijas preses centra ziņām

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!