• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznākusi 38. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.01.2004., Nr. 11 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83361

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

1991.gada barikāžu dalībnieka piemiņas zīmes valdes lēmuma Nr.1 izraksts

Par apbalvošanu ar 1991.gada barikāžu dalībnieka piemiņas zīmi

Vēl šajā numurā

22.01.2004., Nr. 11

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — ir iznākusi 38. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā 2003. gada valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums devusies ar septiņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 26. novembrī un 4. decembrī, bet “Latvijas Vēstnesī” izsludināti no 28. novembra līdz 17. decembrim, un četrdesmit vienu Ministru kabineta dokumentu, kas izdoti no 25. novembra līdz 10. decembrim. Grozījumi izdarīti likumā “Par tiesu varu”, Informācijas atklātības likumā, Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likumā, Apsardzes darbības likumā u.c.
Ministru kabinets izdarījis grozījumus noteikumos par kārtību, kādā tiek piešķirts, atmaksāts un dzēsts studiju kredīts no valsts budžeta, par kārtību, kādā no valsts budžeta tiek piešķirts un atmaksāts studējošo kredīts, par kārtību, kādā nodrošināma izglītojamo drošība izglītības iestādēs un to organizētajos pasākumos, Pasta noteikumos un vairākos citos. Saskaņā ar likumu “Par aviāciju” izdoti noteikumi par aviācijas nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanu. Noteikumiem par cilvēku meklēšanu un glābšanu aviācijas un jūras avārijas gadījumā ir divi pielikumi ar Latvijas atbildības rajona koordinātām Baltijas jūrā un ar operatīvās rīcības plānā norādāmo informāciju. Saskaņā ar Imigrācijas likumu izdoti noteikumi par ārzemnieku veselības apdrošināšanu, viņiem ieceļojot Latvijā, un par Valsts robežsardzes elektroniskajā informācijas sistēmā iekļaujamo informāciju. Noteikumi par klasifikācijas un kvalitātes prasībām kakao un šokolādes produktiem reglamentē aromatizētāju, augu tauku un citu pārtikas sastāvdaļu pievienošanu tiem, kā arī šo produktu marķēšanu. Ministru kabinets apstiprinājis Valsts valodas aģentūras nolikumu un jaunu Tūrisma konsultatīvās padomes nolikumu.

Jūsu “LV”

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!