• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Žurnālisti viesos pie ārlietu ministres. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2004., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83454

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Otrdiena, 27.01.2004.

Laidiena Nr. 13, OP 2004/13

Vēl šajā numurā

23.01.2004., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Žurnālisti viesos pie ārlietu ministres

KALNIETE004.PNG (97891 bytes)
Ārlietu ministre Sandra Kalniete sarunā ar žurnālistiem
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Turpinot pašas pērn iedibināto tradīciju, ārlietu ministre Sandra Kalniete vakar, 22.janvārī, bija aicinājusi uz draudzīgu sarunu ministrijā žurnālistus, kuri raksta par ārlietām. Tikšanās sākumā viņa atzinās, ka gada laikā žurnālistus daudz labāk iepazinusi, un rosināja uz brīvu, nepiespiestu domu apmaiņu.
Atbildot uz daudzajiem jautājumiem, ministre dalījās iespaidos par neseno vizīti Gruzijā un iedziļinājās sarežģītajās diskusijās par paplašinātās Eiropas Savienības veidolu, kā arī pauda savu viedokli par Ārlietu ministrijas turpmāko darbību. Atklātajā ministres un žurnālistu domu apmaiņā reljefi izgaismojās Latvijas sekmīgā ārpolitiskā attīstība un strauji pieaugošais starptautiskais prestižs. Īpaši skaidri šī attīstība redzama salīdzinājumā ar daudzām citām postkomunistiskajām valstīm bijušās PSRS teritorijā.
Neformālās tikšanās izskaņā ārlietu ministre uzteica žurnālistus par interesantajiem jautājumiem, kas, viņas skatījumā, uzskatāmi raksturojot ārlietu jomā strādājošo žurnālistu augsto profesionālismu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!