• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar NATO Militārās komitejas priekšsēdētāju 2004.gada 22.janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2004., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83462

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 22.janvāra sēdē

Vēl šajā numurā

23.01.2004., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Tiekoties ar NATO Militārās komitejas priekšsēdētāju 2004.gada 22.janvārī

Vakar, 22.janvārī, Ministru prezidents Einars Repše tikās ar NATO Militārās komitejas priekšsēdētāju ģenerāli Haraldu Kujatu. H.Kujats izteica gandarījumu par iespēju vēlreiz apmeklēt Latviju, pirms tā kļuvusi par pilntiesīgu NATO dalībvalsti.
Saruna lielākoties veltīta jautājumiem, kas saistīti ar militāri tehniskajiem aspektiem, Latvijai integrējoties NATO. E.Repše apliecināja Latvijas gatavību izpildīt savas saistības pret aliansi, kā arī vēlmi sagaidīt NATO atbalstu Latvijai svarīgos drošības jautājumos. Pēc H.Kujata teiktā, Latvija kā NATO dalībvalsts var droši rēķināties ar visas alianses atbalstu.
NATO Militārās komitejas priekšsēdētājs atzīmēja, ka Latvijas pievienošanās process NATO noris veiksmīgi. Visi ar integrāciju saistītie tehniskie jautājumi tiks atrisināti līdz iestāšanās brīdim. E.Repše uzsvēra, ka Latvija kā NATO dalībvalsts apzinās savus pienākumus un jau tagad, piedaloties starptautiskajās miera operācijās, ir pierādījusi savu apņēmību dot praktisku ieguldījumu miera nodrošināšanā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departamentss dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!