• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pirms Eiroparlamenta vēlēšanām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2004., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83469

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Svētki ar sudraba mirdzumu

Vēl šajā numurā

23.01.2004., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pirms Eiroparlamenta vēlēšanām

Šodien, 23.janvārī, lai pārrunātu aktuālos jautājumos, kas saistīti ar vakar Saeimā pieņemto Vēlētāju reģistra likumu, notiks Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) sēde. Tajā aicināti piedalīties arī Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Iedzīvotāju reģistra departamenta direktora pienākumu izpildītāja Olita Magone un Valsts zemes dienesta (VZD) ģenerāldirektora vietnieks Vitolds Kvetkovskis. CVK priekšsēdētāja palīdze Kristīne Bērziņa informē, ka sēdes darba kārtībā iekļauti divi galvenie jautājumi – CVK sadarbība ar PMLP vēlētāju saraksta veidošanā un vēlēšanu iecirkņu robežu noteikšana lielajās pilsētās, kurās ievērojamā vēlētāju skaita dēļ sarežģījumus rada vēlētāju sadalīšana pa vēlēšanu iecirkņiem.
Kopīgi ar VZD rasts šīs problēmas risinājums, un ar to sēdē tiks iepazīstināti CVK locekļi. Risinājuma būtība – sadalīt pilsētu teritorijas iecirkņos, savietojot VZD rīcībā esošās elektroniskās pilsētu kartes ar PMLP rīcībā esošo vēlētāju datu bāzi. Sēdē paredzēts apstiprināt arī iepirkuma komisiju, kas izvēlēsies piemērotāko pretendentu CVK informatīvā tālruņa par Eiropas Parlamenta vēlēšanām apkalpošanai. Iecerēts, ka vēlētāju informatīvais tālrunis sāks darboties martā – tātad vienlaikus ar paziņojumu par vēlēšanu iecirkni izsūtīšanu vēlētājiem.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!