• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārvalstu pieredze Latvijas labklājība. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.01.2004., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83470

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kā iekļaujamies Eiropas Monetārajā sistēmā

Vēl šajā numurā

23.01.2004., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārvalstu pieredze Latvijas labklājība

KONF.PNG (109074 bytes)
Diplomātiskā servisa aģentūras direktors Vilis Žuromskis un finanšu ministrs Valdis Dombrovskis atklāj starptautisko konferenci
Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I.

Lai iepazītos ar citu valstu pieredzi valsts nekustamā īpašuma pārvaldīšanā un apsaimniekošanā, Valsts nekustamā īpašuma aģentūra kopīgi ar Diplomātiskā servisa aģentūru un Tiesu namu aģentūru vakar, 22.janvārī, rīkoja starptautisku konferenci “Valsts nekustamo īpašumu pārvaldīšana un apsaimniekošana. Pieredze un risinājumi”. Konferences mērķis – palīdzēt Latvijai izstrādāt vienotu un tās apstākļiem piemērotu valsts nekustamā īpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas modeli.
Zviedrijas, Somijas, Igaunijas un Latvijas pārstāvji uzstājās ar referātiem par pieredzi savu valstu nekustamo īpašumu pārvaldīšanā un apsaimniekošanā. Zviedrija un Somija savulaik līdzīgām problēmām radušas risinājumu, bet Igaunija, sākot sava valsts nekustamā īpašuma pārvaldīšanas modeļa izstrādi, ņēmusi vērā Zviedrijas pieredzi. Tādēļ arī konferencē bija uzaicināti piedalīties minēto valstu pārstāvji.
Finanšu ministrijas valsts sekretāres vietnieks Ilgonis Gaugers uzstājās ar referātu “Valsts nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un apsaimniekošanas sistēmas izveide Latvijā”. Pasākuma izskaņā notika paneļdiskusija “Problēmas un iespējamie risinājumi Latvijas valsts nekustamo īpašumu pārvaldīšanā”.

Pēc LETA informācijas

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!