• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 27. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.2004., Nr. 13 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83546

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

27.01.2004., Nr. 13

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 27. janvārī

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga tiekas ar bijušo Amerikas Savienoto Valstu valsts sekretāri Madeleinu Olbraitu.

Ministru prezidents Einars Repše tiekas ar bijušo ASV valsts sekretāri Madeleinu Olbraitu.

Notiek Ministru kabineta sēde. Darba kārtībā:
Likumprojekts “Publisko izklaides un svētku pasākumu drošības likums” un citi jautājumi.

Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāts Valkā rīko semināru, lai informētu par rezervātā iecerētajiem pasākumiem Apvienoto Nāciju Organizācijas Attīstības programmas un Pasaules Vides fonda atbalstītā projekta “Bioloģiskās daudzveidības aizsardzība Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā” ietvaros.

Kultūras ministrijas Kultūrpolitikas departamenta direktore Vija Virtmane, Tautas mākslas nodaļas vadītāja Zaiga Sneibe un vecākā referente Dagmāra Prīberga Krāslavā tiekas ar Krāslavas rajona pašvaldību vadītājiem, lai apspriestu Kultūrkapitāla fonda atbalstītās mērķprogrammas “Tautas nemateriālā kultūras mantojuma apzināšana, dokumentēšana un saglabāšana” projektu “Izzūdošas prasmes – skalu deķu aušana – pārmantošanas nodrošināšana”.

Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē turpinās 12.starptautiskais simpozijs bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes jomā “Bobcatsss 2004” par tematu “Bibliotēka un informācija multikulturālā vidē”.

No šodienas līdz 8.februārim notiek 6. starptautiskais ledus skulptūru festivāls, kuru rīko Jelgavas dome un pašvaldības aģentūra “Kultūra” sadarbībā ar uzņēmumu “Lāču ledus”.

Elejas pagasta padomē norisinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Rēzeknes rajona padomes sēžu zālē notiek seminārs “Eiropas Sociālais fonds Latvijā”, kurā informē par Eiropas Sociālā fonda un Kopienas iniciatīvas EQUAL projektu sagatavošanu un to ieviešanas nosacījumiem. Seminārā piedalās Labklājības ministrijas speciālisti.

Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā Rīgā Latvijas Osteoporozes pacientu un invalīdu asociācija rīko apaļā galda diskusiju “Lūzuma punkts. Osteoporoze – pasaules mēroga problēma un risinājumi Latvijā”.

P. Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Anestezioloģijas un reanimatoloģijas katedras auditorijā notiek slimnīcas atbalstītāju un labdaru godināšanas pasākums.

Vecumnieku pagasta padomē norisinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Latvijas Universitātē (LU) sākas gadskārtējā zinātniskā konference, kas veltīta LU 85.gadadienai. LU 62.konferenci ievada plenārsēde “Latvijas ārpolitika pārmaiņu krustcelēs”, kas notiek augstskolas Lielajā aulā.

Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes Piena un gaļas grupas sēde. Darba kārtībā iekļauti jautājumi par Pārtikas un veterinārā dienesta maksas pakalpojumu izcenojumu un par piena kvotu sadali ražotājiem un tās palielināšanu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!