• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oslo tiekas Latvijas goda konsuli. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.2004., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83584

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šajās dienās

Vēl šajā numurā

28.01.2004., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Oslo tiekas Latvijas goda konsuli

Pirmdien, 26.janvārī, Latvijas vēstniecībā Oslo notika ikgadējā Latvijas goda konsulu Norvēģijas Karalistē sanāksme (Norvēģijā šobrīd strādā viens Latvijas goda ģenerālkonsuls Oslo un četri mūsu valsts goda konsuli – Bergenā, Kristiansunnā, Tronnheimā un Trumsē).
Tā kā 2004.gadā tiks turpināts darbs goda konsulātu tīkla paplašināšanā, it īpaši Norvēģijas vidienē, kur atrodas ievērojami Norvēģijas uzņēmējdarbības, zinātnes, kultūras un izglītības centri, sanāksmē piedalīties tika aicināti arī 2003.gada nogalē interesi par Latvijas goda konsula amatu izteikušie divi pārstāvji no Stavangeres un Kristiansunnas.
Sanāksmi atklāja Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Norvēģijas Karalistē Normunds Popens ar pārskatu par šābrīža aktualitātēm Latvijas iekšpolitikā un ārpolitikā, akcentējot Latvijas gaidāmo dalību ES un NATO. Pārrunāti jautājumi saistībā ar Latvijas un Norvēģijas divpusējo sadarbību, īpaši atzīmējot ekonomikas jomu, un tās padziļināšanas iespējām.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!