• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paužot viedokli par izveidojušos iekšpolitisko situāciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.2004., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83612

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

28.01.2004., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Paužot viedokli par izveidojušos iekšpolitisko situāciju

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre Šveicē, Ženēvā, piedalās Starpparlamentu savienības (SPS) rīkotajā nacionālo parlamentu priekšsēdētāju otrās konferences sagatavošanas komitejas sēdē.
Saeimas priekšsēdētāja uzskata, ka nevajag izteikt pārsteidzīgus secinājumus ne par valdības stabilitāti, ne turpmāko situācijas attīstību. “Es negribētu izdarīt vispārinošus secinājumus par notiekošo, vadoties vienīgi no informācijas masu medijos vai telefonsarunām ar kolēģiem. Katrā ziņā uzskatu, ka jebkura šāda situācija nav risināma no emociju pozīcijām, bet jāsēžas pie sarunu galda, lai maksimāli izdiskutētu ikvienu sarežģītu jautājumu.”
Pēc I.Ūdres domām, tikai tā iespējams pieņemt lēmumus, kas var izraisīt nopietnas un tālejošas sekas. “Domāju, ka savstarpējās domstarpības valdību veidojošo partiju vidū nedrīkst traucēt nopietnu darbu, jo mūsu galvenais uzdevums ir nodrošināt valsts stabilu attīstību.”

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!