• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Līvānos svinēs Meteņdienu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.2004., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83725

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Mākslas īstenība ir smiešanās par dzīves īstenību"

Vēl šajā numurā

30.01.2004., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Līvānos svinēs Meteņdienu

Preiļu rajona Līvānos, laukumā pie Latgales mākslas un amatniecības centra, 6.februārī notiks Meteņdienas svinības ar folkloras kopas “Turki” piedalīšanos, informē Līvānu novada domes preses sekretāre Ginta Kraukle.

Atvadoties no ziemas, tiks kurts ugunskurs, lai sadedzinātu kultūras centra lielo egli, pie kuras līvānieši priecājās visās gadumijas ballēs un pasākumos.
Līvānu novada kultūras centra speciālists Andris Sopulis pastāstīja, ka Meteņdienas svinību dalībniekiem būs sarūpēts arī tradicionālais cienasts – biezputra ar speķi.
Pasākuma rīkotāji aicina interesentus ierasties sportiskā apģērbā, līdzi ņemot šļūkšanai no kalna piemērotus priekšmetus: ragaviņas, plēves un citus. Pēc sportiskajām aktivitātēm, rotaļām un biezputras ēšanas būs iespēja apmeklēt pirms diviem mēnešiem atklāto mākslas un amatniecības centru, lai aplūkotu keramikas, amatniecības un lietišķās mākslas izstādes.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!