• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Divu domas uz vienas domes laipas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.2004., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83777

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēciens ejošā vilcienā

Vēl šajā numurā

30.01.2004., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Divu domas uz vienas domes laipas

SULCS.PNG (102163 bytes) CELITANE.PNG (104887 bytes)

Juris Šulcs: “Labāk lai esmu zaudējis sešu domes deputātu uzticību nekā zaudēju Tukuma iedzīvotāju uzticību. Diemžēl pēdējā mēneša notikumi man liek apšaubīt par nodošanu privatizācijai balsojušo deputātu intereses.”

Ruta Celitāne: “Man nav pieredzes pašvaldības darbā, izņemot deputāta pienākumus. Taču manī ir dzīvs Dullā Daukas sindroms – kas būs aiz nākamā līkuma.”
Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Pēdējie četri mēneši Tukuma domē ieviesuši ne vien domstarpības un politisko spēku pārgrupēšanos starp pilsētas pašvaldības politiķiem, neatslābstošu plašsaziņas līdzekļu interesi, domes vadības krēsla šūpošanu, bet arī domes priekšsēdētāja pārvēlēšanu. Ar vienas balss pārsvaru 16.janvārī no amata atbrīvots domes priekšsēdētājs Juris Šulcs. Bet jau 20.janvārī par Tukuma domes priekšsēdētāju ar tādu pašu balsu skaitu ievēlēta domes deputāte Ruta Celitāne. Ņemot vērā nesenos notikumus, lai kā vēlētos norobežoties no notikušā, tas nav iespējams. Savukārt izvērtēta un apkopota viedokļa par to, kas un kā darāms, vēl nav.
Sākums ir kā solis uz plāna ledus, kad ir liela vēlēšanās un nepieciešamība šķērsot vēl neaizsalušu ūdens laukumu. Jo ne laiks, ne godaprāts, ne dotais uzticības kredīts uz vietas stāvēt neļauj.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!