• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekas Latvijas un Polijas robežapsardzības dienestu vadītāji. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.2004., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83845

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesneši nodevuši zvērestu prezidentei

Vēl šajā numurā

03.02.2004., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekas Latvijas un Polijas robežapsardzības dienestu vadītāji

Šodien un rīt, 4.februārī, pēc Polijas Robežsardzes virspavēlnieka Jozefa Klimoviča ielūguma un saskaņā ar 2000.gada 17.februārī noslēgto Valsts robežsardzes (VRS) un Polijas Republikas Robežsardzes Protokolu par sadarbības veidiem un virzieniem VRS priekšnieks Gunārs Dāboliņš ar delegāciju atradīsies darba vizītē Polijā. Latvijas un Polijas delegācijas apmainīsies ar informāciju par Polijas un Latvijas robežapsardzības dienestu aktivitātēm un apspriedīs situāciju uz abu valstu robežām aizvadītajā gadā, īpašu uzmanību pievēršot robežu sektoriem ar Baltkrievijas Republiku un Krievijas Federāciju, pārrunās abu valstu robežapsardzības dienestu turpmākos sadarbības virzienus un jautājumus par sadarbību starp Baltijas jūras reģiona robežsardzes dienestiem un robežas apsardzības organizēšanu pēc pievienošanās Eiropas Savienībai, informē VRS Preses un sabiedrisko attiecību dienests.
Latvijas delegācija, kuras sastāvā ir VRS priekšnieka vietnieks Konstantīns Šarigins, VRS Galvenās pārvaldes (GP) Informācijas pārvaldes priekšnieks Aivars Lapiņš, VRS GP Informātikas un sakaru pārvaldes Informātikas centra Lokālo datortīklu vadības nodaļas priekšniece Larisa Koženkova un VRS Jelgavas pārvaldes Robežapsardzības dienesta priekšnieks Rihards Plivčs, iepazīsies ar dienesta organizāciju Polijas Robežsardzes Plaskas robežas rajonā un ar kontaktpunkta darbu uz Polijas un Lietuvas robežas. Vizītes nobeigumā robežapsardzības dienestu vadītāji parakstīs kopējo komunikē.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!