• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
VFR Bundestāga delegācija oficiālā vizītē Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.02.2004., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83913

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārstēšanās Eiropas Savienībā: mīti un realitāte

Vēl šajā numurā

04.02.2004., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VFR Bundestāga delegācija oficiālā vizītē Latvijā

KASTNERE04.PNG (99706 bytes)
Jānis Straume un Suzanne Kastnere pārrunāja šogad plānotās Eiropas Parlamenta vēlēšanas. Tikšanās dalībnieki izteica cerību, ka sabiedrība apzināsies Eiropas Parlamenta vēlēšanu nozīmību un aktīvi piedalīsies tajās
Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Vakar, 3.februārī, Latvijā oficiālā vizītē ieradās Vācijas Federatīvās Republikas (VFR) Bundestāga viceprezidente Suzanne Kastnere un viņas vadītā delegācija. Vācijas delegācija Latvijā uzturēsies līdz 5.februārim.
Vakar VFR Bundestāga delegācijai bija tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāja biedru Jāni Straumi un ar Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupas pārstāvjiem.
Tikšanās laikā ar J.Starumi pārrunāti jautājumi, kas skar abu valstu sadarbību un gaidāmās Eiropas Parlamenta vēlēšanas. S.Kastnere uzsvēra Latvijas un Vācijas savstarpējo attiecību veiksmīgo attīstību, akcentējot arī abu parlamentu sadarbības grupu darbību un kontaktus parlamentu komisiju līmenī. Viņa pauda izpratni par Latvijas iekšpolitiskajiem notikumiem, norādot, ka līdzīga situācija pagājušajā gadā bija izveidojusies arī Vācijā. “Tā ir politiķu tiešākā atbildība – atrisināt šādas krīzes; ārkārtas vēlēšanas ir galējs līdzeklis,” viņa teica.
Šodien priekšpusdienā delegācija tiekas ar Aizsardzības un iekšlietu komisijas pārstāvjiem un ar Ārlietu komisijas un Eiropas lietu komisijas pārstāvjiem. Pēc tam Saeimas Kamīnzālē paredzēta VFR Bundestāga delegācijas tikšanās ar žurnālistiem. Pēcpusdienā Rīgas pilī Vācijas delegācija tiksies ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu.
Savukārt rīt, 5.februārī, paredzēta delegācijas tikšanās ar Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāju Juri Hlevicki un citām pilsētas domes amatpersonām. Pēc tam Vācijas delegācija apskatīs Jūrmalu un iepazīsies ar pilsētas attīstību, bet pulksten 13.40 izlidos uz Frankfurti.

“LV” informācija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!