• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 4. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.02.2004., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83914

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tvert dzīvības mirkļus dabā, dziesmā, cilvēku acīs

Vēl šajā numurā

04.02.2004., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 4. februārī

Tiekas Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga un Ministru prezidents Einars Repše.

Kultūras ministre Ingūna Rībena tiekas ar Ukrainas vēstnieku Latvijā Mironu Jankivu.

Tieslietu ministrijas telpās Datu valsts inspekcija rīko preses konferenci sakarā ar Datu valsts inspekcijas trīs gadu jubileju. Preses konferencē tiek sniegta informācija par Datu valsts inspekcijas trīs gadu darbības rezultātiem un paveikto personu datu aizsardzībā, kā arī tiek publiskoti aptaujas datu rezultāti par personu datu aizsardzību Latvijā, sniegta informācija par datu aizsardzības un privātuma institūta izveidi un turpmākiem darbības plāniem. Preses konferencē piedalās Datu valsts inspekcijas direktore Signe Plūmiņa, Datu valsts inspekcijas informācijas daļas vadītājs Egons Ālers un Datu valsts inspekcijas Datu drošības departamenta Kontroles daļas vadītāja Agnese Gusarova.

Daugavpils Universitātē tiek prezentēts ANO Attīstības programmas (UNDP) izdevums “Latvija. Pārskats par tautas attīstību 2002/2003”. Prezentācijā piedalās UNDP pastāvīgā pārstāve Gabriele Kēlere, pārskata galvenā redaktore Māra Sīmane un autori profesors Vladimirs Meņšikovs un profesore Žaneta Ozoliņa.

Vecpiebalgas pagasta padomes telpās norisinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Beidzas pretendentu pieteikšanās termiņš uz Ekonomikas ministrijas izsludinātajiem konkursiem par ierēdņa amata vietām darbam Eiropas Savienības struktūrfondu vadības sistēmas izveidē un pārraudzībā. Ekonomikas ministrija meklē nodaļas vadītāju, nodaļas vadītāja vietnieku struktūrfondu plānošanas jautājumos, nodaļas vadītāja vietnieku struktūrfondu vadības, uzraudzības, kontroles un novērtēšanas institucionālās sistēmas jautājumos, vecāko referentu, vecāko referentu (ar labām zināšanām administratīvajās tiesībās) darbam Investīciju un finanšu departamenta Programmu izstrādes un uzraudzības nodaļā, kā arī vecāko referentu darbam Projektu vērtēšanas un pirmsstrukturālo fondu koordinācijas nodaļā.

Zemkopības ministrijā beidzas sakarā ar Nīderlandes lauksaimniecības, dabas un pārtikas drošības ministrijas delegācijas vizīti rīkotais seminārs par procedūrām un formalitātēm, kas jāievēro, darbojoties Eiropas Savienības institūcijās Briselē.

Finanšu ministrijas valsts sekretāres vietnieks Gints Freimanis vada Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu pagaidu uzraudzības komitejas sanāksmi. Eiropas Komisiju (EK) pārstāv EK Reģionālās politikas ģenerāldirektorāta direktore Luisa Riera. Sanāksmē izskata ES struktūrfondu uzraudzības komitejas nolikumu, kā arī Programmas papildinājuma projektu.

Līgatnes pilsētas domes telpās risinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Pēc LETA informācijas

Lappusi sagatavojusi
Ilze Apine, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!