• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piešķirts pabalsts trīnīšiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.02.2004., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83917

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 4. februārī

Vēl šajā numurā

04.02.2004., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piešķirts pabalsts trīnīšiem

Vakar, 3.februārī, Ministru kabinets piešķīra vienreizēju pabalstu 3000 latu trīnīšu māmiņai 31 gadu vecajai Olgai Jušinskai. Pabalsts tiks izmaksāts no valsts budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

Šobrīd trīnītes, kas ar ķeizargrieziena palīdzību pasaulē nāca 1.februārī, atrodas Stradiņu slimnīcas Jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļā. Piedzimstot pirmās meitenītes svars bija 1,68 kilogrami, otrās – 1,74 kilogrami, bet trešā māsiņa svēra 1,56 kilogramus.
Labklājības ministre Dagnija Staķe plānojusi jau tuvākajās dienās personīgi sveikt jauno māmiņu. Pēc triju māsiņu piedzimšanas ministre atzina: “Esmu ļoti aizkustināta par notikušo, jo tas manā ministres darbības laikā ir jau otrais brīnums. Vēlu jaunajai māmiņai izturību, bet mazajiem ķipariem – augt veseliem un dzīvespriecīgiem.”
Savukārt nākamnedēļ par pašvaldības pabalsta piešķiršanu trīnīšu māmiņai, kura par savu dzīvesvietu deklarējusi Rīgas rajona Baložus, lems Baložu pilsētas domes sēdē.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!