• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rokasgrāmata darbam ar riska bērniem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.02.2004., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/83984

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 5. februārī

Vēl šajā numurā

05.02.2004., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rokasgrāmata darbam ar riska bērniem

Rīt, 6.februārī, ANO nama konferenču zālē notiks rokasgrāmatas “Alternatīvas cietumam: darbs ar riska bērniem pašvaldībās” prezentācija.

Grāmata tapusi ANO Attīstības programmas (UNDP) un Tieslietu ministrijas sadarbības projektā “Tiesvedības administrēšanas nepilngadīgo personu lietās”. Tā domāta speciālistiem, kas ikdienā saskaras ar nepilngadīgajiem likumpārkāpējiem un riska bērniem. Rokasgrāmatas mērķauditorija – arī tie speciālisti, kas strādā ar šo bērnu ģimenēm.
Prezentācijā piedalīsies tieslietu ministrs Aivars Aksenoks, UNDP pastāvīgā pārstāve Latvijā Gabriele Kēlere un grāmatas autori Anvars Zavackis, Alda Revina un Vita Roga.
Rokasgrāmatā aplūkoti nepilngadīgo izdarīto likumpārkāpumu cēloņi, kā arī aprakstīti laba likumpārkāpumu preventīvā darba principi un preventīvā darba organizēšana pašvaldībās. Izdevuma nozīmīgāko daļu veido sadaļas par starpprofesionāļu komandu veidošanu, darbu ar ģimeni un riska bērniem, kā arī sadaļa par apcietinājumam alternatīvo soda veidu piemērošanu. Šīs sadaļas papildinātas ar labas prakses paraugiem dažādos Latvijas reģionos.

ANO pastāvīgā koordinatora birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!