• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs piedaloties Ziemeļatlantijas padomes sanāksmē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.2004., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84141

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Satversmes tiesas tiesneša Gunāra Kūtra zvēresta ceremonijā

Vēl šajā numurā

10.02.2004., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Aizsardzības ministrs piedaloties Ziemeļatlantijas padomes sanāksmē

Latvijas aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis 6.februārī Minhenē, Vācijā, piedalījās Ziemeļatlantijas padomes sanāksmē, kurā NATO un uzaicināto valstu aizsardzības ministri apsprieda alianses militārās spējas, gatavošanos gaidāmajam NATO sammitam Stambulā, kā arī tālāku procesu stabilizāciju Afganistānā. Sanāksmes laikā spriests par situāciju Bosnijā un Hercegovinā un Kosovā, kā arī par NATO lomu Irākas jautājumā.
Latvijas aizsardzības ministrs sanāksmē pauda viedokli un pieredzi attiecībā uz Latvijas dalību miera nodrošināšanas operācijās Irākā un sadarbību ar partnervalstīm multinacionālas vienības ietvaros.
Minhenē Latvijas un Portugāles aizsardzības ministri parakstīja vienošanos par abu valstu aizsardzības ministriju sadarbību.
7.februārī Ģ.V.Kristovskis piedalījās Minhenes drošības politikas konferences sesijās. Minhenē notika neformāla septiņu NATO uzaicināto valstu aizsardzības ministru tikšanās ar ASV aizsardzības ministru Donaldu Ramsfeldu un ASV senatoriem. Tikšanās laikā pārrunāts gaisa patrulēšanas jautājums. D.Ramsfelds uzsvēra, ka tas jārisina NATO līmenī. Savukārt Ģ.V. Kristovskis aizskāra aktuālu tēmu par reģionālo sadarbību.

Aizsardzības ministra preses sekretāre

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!