• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2004., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84154

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

11.02.2004., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma izstrādi nekustamajam īpašumam Saulkrastos

Saskaņā ar Saulkrastu pilsētas domes 2004.gada 28.janvāra sēdes protokola nr.1., 72.§ tiek uzsākta detālplānojuma izstrāde nekustamajam īpašumam Saulkrastos, Ainažu ielā 15A, kadastra nr.8013-002-0226, platība 0,3808 ha, ar nolūku pamatot savrupmāju apbūves izvietošanu krasta kāpu aizsargjoslā un izstrādāt grozījumus Saulkrastu pilsētas teritorijas plānojumā.
Saulkrastu pilsētas būvvaldē var iepazīties ar detāplānojuma izstrādes noteikumiem.
Priekšlikumus par detālplānojuma izstrādi var izteikt būvvaldē Rīgas rajonā, Saulkrastos, Raiņa ielā 8, pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 17 astoņu nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, priekšlikums jānosūta Saulkrastu pilsētas domei, Rīgas rajonā, Saulkrastos, Raiņa ielā 4, LV-2160, norādot fiziskām personām uzvārdu, personas kodu, pastāvīgas dzīvesvietas adresi, juridiskām personām - nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Paziņojuma atsaukums

Projektu birojs “Rakurss” atsauc 2004.gada 13.janvārī publicēto paziņojumu par zemes gabala Jūrmalas gatve b/n (grupa 82, grunts 2229) detālā plānojuma izstrādi un atceļ sabiedrisko apspriešanu, kas bija paredzēta no š.g. 13.janvāra līdz š.g. 24.februārim.

Paziņojuma par A kategorijas piesārņojošas darbības pieteikuma sabiedrisko apspriešanu

Saskaņā ar likuma “Par piesārņojumu” pielikuma 6.a. punktu un Ministru kabineta noteikumu nr.294/2002 “Kārtība, kādā piesakāmas A, B un C kategorijas piesārņojošas darbības un iesniedzamas atļaujas A un B kategorijas piesārņojošo darbību veikšanai 30. un 32.punktu, A kategorijas piesārņojošas darbības akciju sabiedrība “Madona” (reģistrācijas numurs Uzņēmumu reģistrā 47103000591, juridiskā adrese: “Ruļļi”, Lazdonas pagasts, Madonas rajons) paziņo, ka 2004.gada 20.februārī pulksten 15 Lazdonas pagasta padomes telpās notiks A kategorijas piesārņojošas darbības pieteikuma sabiedriskā apspriešana. Ar atļaujas pieteikumu un tam pievienotajiem dokumentiem var iepazīties Lazdonas pagasta padomes telpās. Elektroniskā formā ar pieteikumu iespējams iepazīties Madonas reģionālās vides pārvaldes mājas lapā http:// www.madonasrvp.gov.lv

A/s “Madona” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!