• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 11. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.2004., Nr. 22 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84205

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemessardzei jauns komandieris

Vēl šajā numurā

11.02.2004., Nr. 22

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 11. februārī

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre uz sarunu Saeimas namā aicinājusi Latvijas Pensionāru federācijas (LPF) priekšsēdētāju Ainu Verzi un LPF valdes un reģionālos pārstāvjus. Tikšanās piedalīsies arī labklājības ministre Dagnija Staķe un Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas deputāts Andris Bērziņš.
Tiks pārrunāti jautājumi, kas skar sociālo labklājību un sabiedrisko pakalpojumu pieejamību maznodrošinātiem pensionāriem. Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre uzskata, ka maznodrošināto pensionāru sociālās labklājības jautājumi pieder pie valsts steidzami risināmajiem uzdevumiem.

Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariātā notiek PHARE projekta “Pilsoniskās sabiedrības attīstība Latvijā 2002/2003 – pilsoniskās sabiedrības attīstības stratēģijas izstrāde” vadības komitejas trešā sanāksme.

Iekšlietu ministrija sadarbībā ar Latvijas Jaunatnes veselības centra padomi (LJVCP) un Starptautisko jauniešu organizāciju IOFA (ASV) rīko semināru policijas un prokuratūras darbiniekiem “Tiesībsargāšanas vadlīnijas cilvēku tirdzniecības izmeklēšanā”. Semināru vada IOFA direktore Alisona Boaka, Starptautiskās konsultatīvās grupas “Cross-Sector Solutions” prezidents Nikolass Senslijs un LJVCP prezidente Vita Kārkliņa.

Jūrmalas domē notiek svinīgs pasākums, kurā AIDS profilakses centrs nodod Jūrmalas pašvaldības īpašumā HIV profilakses mikroautobusu. Mikroautobusa nodošanas pasākumā piedalās Jūrmalas domes priekšsēdētājs Juris Hlevickis, Labklājības pārvaldes vadītāja Laima Grobiņa un AIDS profilakses centra direktors Andris Ferdats.

Ekonomikas ministrijā ar Valsts ieņēmumu dienesta Galvenās muitas pārvaldes pārstāvjiem tiek pārrunāta sadarbība Eiropas Savienības vienotās importa dubultās kontroles sistēmas ieviešanā un administrēšanā.

Rīgas Latviešu biedrības namā informē par Latvijas Nacionālā teātra atgriešanos savā vēsturiskajā ēkā šā gada pavasarī un par radošā darba rezultātiem, strādājot ārpus ierastajām teātra telpām. Preses konferencē Latvijas Nacionālā teātra direktora pienākumu izpildītājs Viesturs Rieksts iepazīstina ar savas darbības pirmā pusgada rezultātiem, kā arī teātra plāniem un paredzētajām pirmizrādēm līdz šīs sezonas beigām 2004.gada jūnijā, bet Rīgas domes Kultūras, mākslas un reliģijas lietu komitejas priekšsēdētājs Dainis Īvāns un Rīgas domes Īpašumu departamenta direktors Jānis Zviedris – par Nacionālā teātra vēsturiskās ēkas atjaunošanas darbu norisi.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!