• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 19. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.02.2004., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84559

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekas ar Zviedrijas deputātiem

Vēl šajā numurā

19.02.2004., Nr. 27

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 19. februārī

Aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis pēc Mičiganas Nacionālās gvardes (MNG) ielūguma viesojas Midlandē, Amerikas Savienotajās Valstīs, kur piedalās MNG rīkotajā konferencē par karavīru ģimeņu izglītošanu.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze darba vizītē apmeklē Vāciju, lai piedalītos Nirnbergā paredzētajā Austrumu – Rietumu konferencē “Eiropas Savienības pasākumu plāns bioloģiskajai lauksaimniecībai – izšķirošais instruments ceļā uz bioloģisko Eiropu”.

Valsts sekretāru sanāksme.

Smiltenes kultūras namā notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Labklājības ministrijas EQUAL ieviešanas nodaļas speciālisti Viļņā piedalās Lietuvas Sociālās drošības un darba ministrijas organizētajā seminārā par Kopienas Iniciatīvas EQUAL programmu un “Patvēruma meklētāju” prioritāti, kura laikā pārrunā EQUAL ieviešanas un patvēruma meklētāju jautājumus.

Ekonomikas ministrijas Tūrisma departamenta direktore Aira Andriksone Briselē piedalās Eiropas Savienības jauno dalībvalstu tūrisma administrāciju direktoru sanāksmē.

Rīgas Vēstures un kuģniecības muzejā notiek informatīvs seminārs Kultūras ministrijas darbiniekiem “Eiropas Savienības struktūrfondu finansējums kultūrai”.

Labklājības ministrijā norisinās seminārs “Sociālo darbinieku, skolas un policijas sadarbība no psihoaktīvām vielām atkarīgo bērnu sociālajā rehabilitācijā”. Seminārā prezentē ziņojumu “Kurš ko dara” un dokumentu “Stratēģija darbam ar bērniem un jauniešiem, kas ir atkarīgi no psihoaktīvajām vielām Latvijā”.

Valkas pilsētas domes ēkā notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Ķīpsalas izstāžu hallē norisinās 2.darba apģērbu un individuālo aizsardzības līdzekļu izstāde “Drošam darbam”.

Kongresu namā notiek svinīgs pasākums, kurā tiek paziņoti konkursa “Latvijas labākais tirgotājs 2003” uzvarētāju un laureātu vārdi, kā

arī preču zīmes “Gada prece 2003” saņēmēji. Konkursu “Latvijas labākais tirgotājs” rīko Latvijas Tirgotāju asociācija sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!