• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzņēmējdarbības pilnveidošanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.02.2004., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84616

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 19. februārī, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

20.02.2004., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzņēmējdarbības pilnveidošanai

GATERS.PNG (86215 bytes)
Ekonomikas ministra pienākumu izpildītājs Ivars Gaters un Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības padomes priekšsēdētājs Andris Lasmanis preses konferencē iepazīstina ar Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu attīstības programmu 2004.– 2006.gadam, kā arī informē par Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības padomes izveidi
Foto: Boriss Koļesņikovs, A.F.I.

Ekonomikas ministrija (EM) vakar, 19.februārī, preses konferencē prezentēja Mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) attīstības programmu, kas izstrādāta trim gadiem. Tās pamatdarbības virzieni – uzņēmējdarbībai labvēlīgas vides radīšana, it īpaši attiecībā uz MVU, finanšu pieejamības sekmēšana mazās un vidējās uzņēmējdarbības attīstīšanai, kā arī cilvēkresursu un jaunas uzņēmējdarbības iniciatīvas attīstīšana. Turklāt tā paredz uzņēmumu konkurētspējas veicināšanu, uzņēmējdarbības vides analīzi un papildu pasākumu izstrādi rajoniem ar zemu sociāli ekonomisko attīstību. Veidojot uzņēmējdarbības attīstībai labvēlīgus nosacījumus, iecerēts palielināt eksporta pieaugumu, kā arī, pateicoties jaunu uzņēmumu dibināšanai un sarūkot uzņēmumu likvidācijas gadījumu skaitam, samazināt bezdarba līmeni.
Ekonomikas ministra pienākumu izpildītājs Ivars Gaters šonedēļ parakstīja EM rīkojumu, ar kuru apstiprināta Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības padomes izveidošana, tās nolikums un sastāvs. Informējot par konsultatīvās padomes izveidošanu, EM norāda, ka jau pērn tika izveidota Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības sadarbības padome un pēc šīs organizācijas lūguma, lai veicinātu sadarbību, izveidota konsultatīvā padome.
I.Gaters ir pārliecināts: “Konsultatīvā padome veidos konstruktīvāku sadarbību starp valsti, uzņēmējiem un to organizācijām. Uzņēmēju padoms valstsvīriem ir pilnīgi nepieciešams, lai lēmumi būtu izsvērti, attīstību veicinoši vai vismaz nenodarītu skādi tautsaimniecībai.”

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!