• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 20. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.02.2004., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84619

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Dž.Māršala fonda pētnieku

Vēl šajā numurā

20.02.2004., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 20. februārī

Aizsardzības ministrs Ģirts Valdis Kristovskis pēc Mičiganas Nacionālās gvardes (MNG) ielūguma viesojas Midlandē, Amerikas Savienotajās Valstīs, kur piedalās MNG rīkotajā konferencē par karavīru ģimeņu izglītošanu.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze darba vizītē apmeklē Vāciju, lai piedalītos Nirnbergā paredzētajā Austrumu–Rietumu konferencē “Eiropas Savienības pasākumu plāns bioloģiskajai lauksaimniecībai – izšķirošais instruments ceļā uz bioloģisko Eiropu”.

Ekonomikas ministrijas Tūrisma departamenta direktore Aira Andriksone Briselē piedalās Eiropas Komisijas rīkotajā Eiropas Savienībai pievienojošos valstu tūrisma administrāciju direktoru sanāksmē.

Ar šodienu pulkvedis Juris Kiukucāns sāk pildīt Nacionālo bruņoto spēku štāba priekšnieka dienesta pienākumus.

Beidzas piedāvājumu iesniegšanas termiņš Centrālās vēlēšanu komisijas izsludinātajam konkursam par vēlēšanu aplokšņu izgatavošanu Eiroparlamenta vēlēšanām.

Latvijas Zaļās partijas līdzpriekšsēdētāji Indulis Emsis un Viesturs Silenieks Romā piedalās Eiropas Zaļo partiju federācijas kongresā.

Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā norisinās 6.starptautiskā zinātniski praktiskā konference “Projektu vadīšanas loma konkurētspējīgas sabiedrības attīstībā”, kuru organizē Latvijas Nacionālā projektu vadīšanas asociācija sadarbībā ar LU un LU Pašvaldību un projektu vadības valsts mācību centru.

Jēkabpils rajona padomes ēkā notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība rīko konferenci “Sociālā politika – ar nodokli neapliekamais minimums, iztikas minimums un garantētais minimālais ienākums”. Konferenci atklās labklājības ministre Dagnija Staķe.

Cēsīs norisinās seminārs “Sociālo darbinieku, skolas un policijas sadarbība no psihoaktīvām vielām atkarīgo bērnu sociālajā rehabilitācijā”. Seminārā prezentē ziņojumu “Kurš ko dara” un dokumentu “Stratēģija darbam ar bērniem un jauniešiem, kas ir atkarīgi no psihoaktīvajām vielām Latvijā”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!