• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 24. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2004., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84680

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vai Latvijas zemnieki saņems mazāk?

Vēl šajā numurā

24.02.2004., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 24. februārī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Maikapara namā tiekas ar Latvijas Lielo pilsētu asociācijas pārstāvjiem, lai pārrunātu pašvaldības interesējošos jautājumus par Eiropas Savienības strukturālo fondu pārņemšanu un likumprojektu par pašvaldībām.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Rumānijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Lucians Fatu ierodas atvadu vizītē pie Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas.

Latviju apmeklē Eiropas Komisijas pārstāvji, lai sniegtu informāciju par Eiropas Savienības ārējās palīdzības programmām, kā arī privāto un nevalstisko organizāciju (NVO) iespējām apgūt šo programmu līdzekļus. Delegācija tiekas ar pārstāvjiem no Ārlietu ministrijas, Finanšu ministrijas, Saeimas, Konsultatīvās padomes attīstības sadarbības politikas jautājumos, kā arī ar uzņēmējiem un nevalstisko organizāciju biedriem.

Ekonomikas ministrijā trešajā sanāksmē tiekas Latvijas Tūrisma konsultatīvās padomes darba grupa Tūrisma nozares ekspertu padomes izveidošanai.

Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Valentīna Andrējeva, FM valsts sekretāres vietniece Inta Vasaraudze un FM valsts sekretāres vietniece Solvita Zvidriņa tiekas ar Eiropas Komisijas delegāciju, lai apspriestu EK programmu par sadarbību attīstībai un Latvijas līdzdalību tajā.

Šodien 60 Latvijas veselības aprūpes iestāžu – slimnīcu, veselības centru un rehabilitācijas centru – pārstāvji no visiem Latvijas novadiem sāk mācības īpašā mācību kursā “Pārmaiņas vadībā, lai uzlabotu kvalitāti: vidējā līmeņa vadītāju loma veselības aprūpē”.

Izglītības un zinātnes ministrijas mazajā zālē notiek apaļā galda diskusija “HIV/AIDS sabiedrības vai valsts problēma?”, kurā runā par pētījumu “HIV inficēto un AIDS slimnieku tiesību sistēmas izpēte, analīze un iespējamie attīstības virzieni HIV inficēto un AIDS slimnieku tiesību sistēmas nostiprināšanā un HIV/AIDS profilakses attīstībā Latvijā”. Diskusiju rīko sabiedriskā organizācija “Jaunatne pret AIDS”, AIDS profilakses centrs un Baltijas – Amerikas partnerattiecību programma.

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Informācijas un analīzes nodaļa prezentē nesen izveidoto Rīgas vispārizglītojošo un speciālo skolu datu bāzi.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!